Q-SERVICE - Medzinárodná sieť autoservisov

Zabezpečte si bezproblémovú letnú dovolenku s Garanciou mobility

Zabezpečte si bezproblémovú letnú dovolenku s Garanciou mobility

Garancia mobility vám v prípade cestovania na dovolenku autom zabezpečí bezplatnú opravu, odťah vozidla alebo náhradné vozidlo pri oprave auta.

Porucha auta dokáže pokaziť celú letnú dovolenku. Jednou z možností, ako nepríjemnostiam predísť, je Garancia mobility.

Čo je Garancia mobility?

Garancia mobility je iniciatíva siete autoservisov Q-SERVICE, ktorá poskytuje každému majiteľovi auta bezpečný dojazd do vysnívanej dovolenkovej destinácie za predpokladu, že absolvuje kontrolu v niektorom z autoservisov na území Slovenska.

Stačí prehliadka do 30 minút a registrácia do asistenčnej služby

Vstupná prehliadka, s trvaním maximálne do 30 minút, vám zabezpečí atraktívne výhody, vďaka ktorým môžete na dovolenku cestovať naozaj bezstarostne. Stačí uhradiť náklady za jej absolvovanie a registrovať sa do asistenčnej služby.

Ak podmienky Garancie mobility nesplníte pre technický stav vozidla, neplatíte nič, a službu máte k dispozícii po odstránení nedostatkov.

Čo získate s Garanciou mobility?

Azda tou najväčšou výhodou je pocit, že váš automobil je v dobrom technickom stave a má všetky predpoklady na absolvovanie dlhej cesty v rámci tuzemskej či zahraničnej dovolenky. Avšak to nie je všetko, pretože tešiť sa môžete aj na tieto výhody:

  • bezplatný príjazd technika, ktorý vám pomôže s odstránením závady,
  • bezplatné odtiahnutie vozidla do najbližšieho možného servisu,
  • náhradné vozidlo pri oprave auta v prípade, že poruchu nie je možné odstrániť do 5 hodín, napríklad kvôli nedostupnosti dielu, a to na dobu 6 dní.
  • v prípade potreby môžete zavolať na nonstop hotline Q-SERVICE (po slovensky) a poradiť sa ohľadom vzniknutej poruchy,
  • podľa dohody získate bezplatné ubytovanie v mieste poruchy,
  • odborný dohľad nad realizovanou opravou je predpokladom férovej ceny, ktorá ide, samozrejme, z vášho vrecka.

Garancia mobility platí v 7 krajinách Európy celé leto

Chystáte sa dovolenkovať na druhom konci Slovenska? Chcete autom cestovať do najobľúbenejšej turistickej destinácie Slovákov, ktorou je Chorvátsko? Alebo uprednostníte Českú republiku, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko či Poľsko? Nech je váš výber akýkoľvek, Garancia mobility je dostupná vo všetkých 7 spomenutých krajinách a platí počas celého leta.

Garancia mobility a atraktívne výhody sú vám teda k dispozícii od 1.6. 2024 do 30.9. 2024 do 5 000 km od prehliadky automobilu. Registráciou sa objednáte na kontrolu vozidla vo vybranom autoservise siete Q-SERVICE, vyplníte objednávku, dohodnete si termín prehliadky, čím súhlasíte aj s využitím osobných údajov a údajov o vozidle v súlade s platnou legislatívou o ochrane osobných údajov. 

Neváhajte a urobte krok k bezstarostnej dovolenke čím skôr!

https://www.q-service.sk/ziskat-garanciu-mobility/

 

Fotogaléria

  • Garancia mobility

website created by WMT Studio